Calculator Grasime Corporala

Calculator grasime corporala

Acest calculator procent grasime corporala, estimeaza procentul de grasime din corpul tau. Acest procent este important atat pentru viaţa de zi cu zi cat si pentru sportivii de performanta.

Modul de functionare al calculatorului este foarte simplu. In primul rand, trebuie sa alegi sistemul de masurare pe care vrei sa il utilizezi: poti alege dintre sistemul metric decimal (european) si sistemul anglo-saxon, apoi completeaza cu datele tale formularul de mai jos si apasa pe butonul Calculeaza.

Calculeaza
Metric Imperial
Procentul de grasime corporala este
?
Aceste calcule se bazeaza pe medii.

Procentul ideal de grasime din corp

Femei (% grasimi) Barbati (% grasimi)
Procent ideal de grasime 20-30 % 10-20 %
Sportivi 14-20 % 6-13 %
Slabi/e <20 % <10 %
Obezi/e >35 % >25 %
Corpolenti/e 30-35 % 20-25 %

Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut et magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

1) Miscare

Lipsa de miscare este asociata cu risc crescut de boli cardiovasculare, diabet de tip II, cancer, dureri de spate, un procent mai mare de grasime corporala. Fie ca faci miscare 15 minute pe zi sau o ora, pentru corpul tau este important sa se miste.

2) Hidrateaza-te

Apa este esentiala pentru functionarea optima a organismului, inclusiv pentru scaderea procentului de grasime corporala. Daca nu functioneaza eficient, corpul tau nu va arde grasime. In plus, risti sa consume foamea cu setea si sa consume mai multe calorii.

3) Dormi suficient

Studiile arata ca atunci cand dormi suficient iti echilibrezi balanta hormonala si iti reduci grasimea corporala si vei avea energie sa te antrenezi la sfarsitul unei zile de lucru sau chiar dimineata.

4) Kilograme pe cantar

Numarul de kilograme este un indicator groaznic pentru compozitia corporala. Greutatea ta este doar un numar care iti spune cat cantaresc tesuturile in corpul tau – dar nu iti spune cat din aceste tesuturi sunt grasime corporala. Un kilogram de muschi si unul de grasime arata la fel pe cantar, insa muschii ocupa mult mai putin spatiu decat grasimea. Cea mai sustenabila abordare pentru scaderea in greutate este sa combini un plan alimentar sanatos cu un program de exercitii ca cel pe care noi l-am creat, pentru a iti accelera masiv rezultatele.